Hvor kan jeg gå hen?

Du er altid velkommen i kirken eller til at tale med en præst. Men nogle gange har man brug for at henvende sig anonymt, eller tale med nogle der med fagspecifik viden kan rådgive og hjælpe i særlig livssituation. Derfor har vi samlet en liste over relevante væresteder, rådgivninger, organisationer m.m.:

Kirkens korshær i Ringsted

Café Dagmar (værested for socialt udsatte)

Sct. Knudsgade 3, Ringsted

Sct. Nikolaitjenesten

En folkekirkelig samtaletjeneste i samarbejde med Kirkens Korshær, hvor du kan henvende dig annonymt.

Ringsted Krisecenter - hjælp til voldsudsatte kvinder og børn

www.ringsted-krisecenter.dk

Kræftens Bekæmpelse

Professionel og gratis rådgivning

www.cancer.dk

Anonyme Alkoholikere

Holder møde i Klostermarkskirken onsdage kl. 19.30 -20.30 og i Sognegården mandage og søndage kl. 19.30 - 20.30. Se nærmere på hjemmeside:

www.dkaa.dk

Sorggruppe for unge

Ungdomspræst Sara Horneman-Thielcke tilbyder to sorggrupper for unge: En mellem 12-16 år og en mellem 15-21 år. Sorggrupperne er for børn og unge, der har mistet en forældre eller en søskende og som gerne vil tale med andre unge i samme situation. I en sorggruppe er der en helt naturligt forståelse og genkendelse af de følelser, som kan være svære for andre udenforstående at tale om.

I en sorggruppe er der altid tid og rum til tale, om de bekymringer og tanker der rumsterer, og mange unge oplever det som et fristed for, hvor der altid er plads til at fortælle. Det kan være en stor hjælp at høre fra andre i samme alder om deres reaktioner og oplevelser med at takle sorgen over at have mistet. Der er altid tid til at mindes og sørge i en sorggruppe, og det kan til tider skabe klarhed at erfare hvordan ligesindede lever med deres sorg og snakke med andre, der er akkurat samme sted.

Grupperne bliver inddelt og dannet efter behov og de mødes ca. hver 14 dag efter skoletid i Ringsted. Hver mødegang er ca. to timer.

Kontakt Sara Horneman-Thielcke for mere information og tilmelding på mobil 2166 5502 eller shf@km.dk