Du er her:

Julehjælp

Ringsted Sogn uddeler hvert år julehjælp til trængte. Ansøgning senest 1. december

Ringsted Sogn uddeler hvert år julehjælp til trængte enlige og familier. Hjælpen uddeles af menighedsplejen som gavekort til en dagligvarebutik i byen. For at kunne komme i betragtning skal du/I være bosiddende her i Ringsted Sogn eller på anden måde have stærk tilknytning til sognet.
Ansøgere skal benytte ansøgningsskemaet, der afleveres til kirkekontoret (Klostervænget 2A) senest fredag den 1.december 2017 kl. 12.00. Modtagere af julehjælp får direkte besked.
Julehjælpen bliver uddelt af midler, som er indsamlet i vores kirker gennem året. Hver krone, der lægges af besøgende, af kirkegængere, af turister og af alle jer, der også har givet et bidrag, er med til at gøre en god forskel. Vi siger derfor hjertelig tak for jeres gode gave.

Ansøgning julehjælp PDF

Ansøgning julehjælp Word