Du er her: 

Kirkekontorets åbningstider, adresse og MobilePay

På kirkekontoret træffes sognets kordegne, der tager sig af personregistrering og henvendelser om kirkelige handlinger som dåb, vielse og begravelse.

Åbningstid

Mandag - fredag: kl. 10-13

Adresse

Klostervænget 2A, Ringsted

tlf. 57 61 11 61 - tast 1

ringsted.sogn@km.dk

Sikker henvendelse klik her

Adresser og åbningstider for sognets kirker, kirkegårdskontor og kontaktoplysninger på medarbejdere og menighedsråd se højre spalte.

Regninger og MobilePay
Regninger kan betales med MobilPay, via egen netbank eller i få tilfælde kontant og kun på Kirkekontoret. Både Kirkekontoret og Kirkegårdskontoret kan modtage betaling med MobilPay. Kontakt kontorerne for oplysning om hvilket nummer, du skal bruge. Øvrige MobilePay numre i Ringsted Sogn er her:

75 58 14 – Menighedsplejen
Det indsamlede beløb går til hjælp til socialt udsatte og mindre bemidlede borgere i Ringsted Sogn.
Bruges i forbindelse med betaling for kaffe, salg af diverse kort, strikketing der er kreeret på StrikkeCafé i Klostermarkskirken, og som de har valgt skal gå ubeskåret til Menighedsplejen.

60 63 61 – Turistbod
Turistbod benyttes ved salg af typiske turistting i Sct. Bendts Kirkes turistbod. Er der varer til salg fra strikkeklubben, benyttes Menighedsplejens MobilePay 30 66 99 86.

14 48 44 – Arrangementer
Arrangementer benyttes, når der skal betales for et arrangement fx bustur, Mortens Aften, koncert osv.

32 78 08 – Kollekt
Kollekt benyttes kun ved indsamlinger i Ringsted Sogns to kirker på de respektive helligdage (man er selvfølgelig velkommen til at donere et beløb på alle tider af døgnet).

Sognegården rummer både mødesale og kirkekontor