Kirkekontorets åbningstider, adresse og MobilePay

På kirkekontoret træffes sognets kordegne, der tager sig af personregistrering og henvendelser om kirkelige handlinger som dåb, vielse og begravelse.

Åbningstid

Mandag - fredag: kl. 9 - 12 torsdag tillige kl. 15 - 18

Adresse

Klostervænget 2A, Ringsted

tlf. 57 61 11 61 - tast 1

ringsted.sogn@km.dk

Adresser og åbningstider for sognets kirker, kirkegårdskontor og kontaktoplysninger på medarbejdere og menighedsråd se højre spalte.

Regninger og MobilePay
Regninger kan betales med MobilPay, via egen netbank eller i få tilfælde kontant og kun på Kirkekontoret. Både Kirkekontoret og Kirkegårdskontoret kan modtage betaling med MobilPay. Kontakt kontorerne for oplysning om hvilket nummer, du skal bruge. Øvrige MobilePay numre i Ringsted Sogn er her:

30 66 99 86 – Menighedsplejen
Det indsamlede beløb går til hjælp til socialt udsatte og mindre bemidlede borgere i Ringsted Sogn.
Bruges i forbindelse med betaling for kaffe, salg af diverse kort, strikketing der er kreeret på StrikkeCafé i Klostermarkskirken, og som de har valgt skal gå ubeskåret til Menighedsplejen.

21 33 11 03 – Turistbod
Turistbod benyttes ved salg af typiske turistting i Sct. Bendts Kirkes turistbod. Er der varer til salg fra strikkeklubben, benyttes Menighedsplejens MobilePay 30 66 99 86.

21 33 22 70 – Arrangementer
Arrangementer benyttes, når der skal betales for et arrangement fx bustur, Mortens Aften, koncert osv.

21 33 66 22 – Kollekt
Kollekt benyttes kun ved indsamlinger i Ringsted Sogns to kirker på de respektive helligdage (man er selvfølgelig velkommen til at donere et beløb på alle tider af døgnet).

Sognegården rummer både mødesale og kirkekontor