Retræte med klosterrytme

Med alle forbehold for nødvendige ændringer, men i håb til at det bliver, åbner tilmeldingen til sogne-retræte på Villa Fjordhøj den 18.-20. oktober.

Retræten er en klosterrytme retræte med gudstjenester og stilhed, i smuk natur, i kærlige rammer og først og sidst i Guds kærlige hænder.

Stilheden indbyder dig først og fremmest til at hvile, være, sanse og finde nye veje. Dernæst kan stilheden give dig en særlig erfaring af Guds nærvær.

Gudstjenesterne er meditative og sætter rytmen, en klosterrytme, hvor der ind imellem er god mulighed for at nyde naturen i haven eller på gåture i området.

Du får tilbudt en individuel samtale med en af retrætens ledere undervejs i retræten.

Retræten er tilrettelagt i samarbejde mellem Hanne Vesth, Anne-Marie Mehlsen og Solveig Ståhl-Nielsen. Opholdet er med fuld forplejning, og køkkenet kan tage hensyn til evt. allergi og andre kost-hensyn. Man får sit eget værelse med sengelinned og håndklæder, nogle med eget bad andre med gode badefaciliteter på gangen. Huset byder på dejlig udsigt, skøn have og mulighed for at nyde naturen omkring. Der er naturligvis også et dejligt rum, kaldet ”Templet” til gudstjeneste og bøn.

Opholdet koster 2100 kr. og tilmelding er nødvendig, nærmere oplysning ved henvendelse på mail til en af os præster. Tilmeldingsfrist fredag den 11. september.

Retræte på Villa Fjordhøj, Skælskør, den 18.-20. oktober 2020

Vi planlagde retræte i begyndelsen af juli, men så kom coronaen. Men retræte kan vi ikke undvære, så vi har booket Villa Fjordhøj søndag 18. – tirsdag 20. oktober

Villa Fjordhøj i Skælskør er et sted med charme, sjæl og gode rammer om stilheden og klosterrytmen, samt vand og natur.

Tilmeld dig hos sognepræst Hanne Karhula Vesth, tlf. 23810880/e-mail: hve@km.dk

Opholdet koster 2.100 kr. og er med fuld forplejning. Vi får hvert sit værelse med sengelinned og håndklæder, nogle med eget bad og toilet, i hovedhuset med gode badefaciliteter på gangen. Køkkenet kan tage hensyn til evt. allergi og andre kosthensyn. Tal med Hanne Vesth, hvis du har brug for støtte fra menighedsplejen. Eller hvis du har spørgsmål.