Retræte på Villa Fjordhøj, Skælskør, den 18.-20. oktober 2020

Vi planlagde retræte i begyndelsen af juli, men så kom coronaen. Men retræte kan vi ikke undvære, så vi har booket Villa Fjordhøj søndag 18. – tirsdag 20. oktober

Villa Fjordhøj i Skælskør er et sted med charme, sjæl og gode rammer om stilheden og klosterrytmen, samt vand og natur.

Tilmeld dig hos sognepræst Hanne Karhula Vesth, tlf. 23810880/e-mail: hve@km.dk

Opholdet koster 2.100 kr. og er med fuld forplejning. Vi får hvert sit værelse med sengelinned og håndklæder, nogle med eget bad og toilet, i hovedhuset med gode badefaciliteter på gangen. Køkkenet kan tage hensyn til evt. allergi og andre kosthensyn. Tal med Hanne Vesth, hvis du har brug for støtte fra menighedsplejen. Eller hvis du har spørgsmål.