Kan man skifte navn?

Det er muligt at få ændret sit navn, både fornavn, mellemnavn og efternavn.

Ønsker man at ændre sit navn, skal man gøre det med NemID via borger.dk, hvor man kan læse meget mere om navneændringer.

Der er gebyr på 480 kr. (1. januar 2017)  for at få foretaget en navneændring.

Navneændring i forbindelse med vielse er gebyrfri

Har du spørgsmål om navneændringer, er du meget velkommen til at kontakte Kirkekontoret.

Attester

Har man brug for en ny fødsels- og dåbsattest eller en navneattest kan man bestille den med NemID på www.borger.dk

Man kan også henvende sig til nærmeste kirkekontor/præst og få udleveret en mod fremvisning af dokumentation.

Ved andre attester (vielse, døds-og begravelse) skal man henvende sig til nærmeste Kirkekontor/præst. Det er ikke muligt at bestille dem digitalt.

Kirkekontorets åbningstider og adresse

På kirkekontoret træffes sognets kordegne, der tager sig af personregistrering og henvendelser om kirkelige handlinger som dåb, vielse og begravelse.

Åbningstid:

Mandag - fredag: kl. 9 - 12 torsdag tillige kl. 15 - 18

Adresse:

Klostervænget 2A, Ringsted

tlf. 57611161

e-mail: ringsted.sogn(at)km.dk

Adresser og åbningstider for sognets kirker, kirkegårdskontor og kontaktoplysninger på medarbejdere og menighedsråd se venstre spalte.