Studiekredse, værksteder m.m

I  Ringsted Sogn er der rig mulighed for at deltage aktivt, sætte sit præg på debatten og gå i dybden med troen og de eksistentielle spørgsmål ved at deltage i nogle af vores studiekredse eller værksteder.

Ca. en gang om måneden holder vi bl.a. også kirkefrokost efter gudstjenesten i Sct. Bendts Kirke. Her er et af formålene, at vi får talt om gudstjenesten og prædikenen sammen med dagens præst. Vi får en god debat og så er det også ganske hyggeligt!

Efterår 2017

Filmklubben På første Sal

Mødes torsdagene: 28. september, 19. oktober og 16. november kl. 18.30 i Sognegården - på første sal.

Filmklubben ledes af sognepræst Otto Lundgaard og Maiken Bozek, B.A.mag. i dansk og film- og medievidenskab.

Hver gang vises en interessant og tankevækkende film, der efterfølges af debat om det man sammen har set!

Tilmelding til Otto Lundgaard: nol@km.dk

Læs mere om program på filmklubben på www.facebook.com/paafoerstesal

Studiekreds om Mosebøgerne

Mødes tirsdagene: 17. oktober, 31. oktober, 14. november og 28. november kl. 16.30 i Klostermarkskirken.

Studiekredsen ledes af sognepræst Janne Meibom. Hver gang indledes med et lille oplæg om centrale temaer og baggrundsviden, men vigtigst er samtalen omkring bordet.

Tilmelding til Janne Meibom: jame@km.dk

Trospraksisgruppen

Sognepræst Hanne Vesth leder en lille gruppe, der samles om samtaler og øvelser om tro, eksistens og åndelig fordybelse. Er du interesseret i at høre mere så skriv til Hanne Vesth: hve@km.dk