Studiekredse, værksteder m.m

I  Ringsted Sogn er der rig mulighed for at deltage aktivt, sætte sit præg på debatten og gå i dybden med troen og de eksistentielle spørgsmål ved at deltage i nogle af vores studiekredse eller værksteder.

Ca. en gang om måneden holder vi bl.a. også kirkefrokost efter gudstjenesten i Sct. Bendts Kirke. Her er et af formålene, at vi får talt om gudstjenesten og prædikenen sammen med dagens præst. Vi får en god debat og så er det også ganske hyggeligt!

Filmklubben På første sal

Godt nyt til de filminteresserede!

"På første sal" præsenterer et spændende program for foråret 2018.

Torsdagene: den 22. februar, den 22. marts og den 19. april - alle gangene kl. 18.30 i Sognegårdens mødesal.

Tre spændende og tankevækkende film bliver introduceret, set og diskuteret. Det er ganske gratis - tilmelding til Otto Lundgaard: nol@km.dk eller med sms til: 40332127.