Studiekredse, værksteder m.m

I  Ringsted Sogn er der rig mulighed for at deltage aktivt, sætte sit præg på debatten og gå i dybden med troen og de eksistentielle spørgsmål ved at deltage i nogle af vores studiekredse eller værksteder.

Ca. en gang om måneden holder vi bl.a. også kirkefrokost efter gudstjenesten i Sct. Bendts Kirke. Her er et af formålene, at vi får talt om gudstjenesten og prædikenen sammen med dagens præst. Vi får en god debat og så er det også ganske hyggeligt!

Filmklubben På første sal

Godt nyt til de filminteresserede!

"På første sal" præsenterer et spændende program for efteråret 2018, som I finder på filmklubbens facebook side: https://www.facebook.com/paafoerstesal/

Tid og sted: Onsdage kl. 18.30 den 26. september, 24. oktober og 21. november i Sognegården - på første sal!

Tre spændende og tankevækkende film bliver introduceret, set og diskuteret. Det er ganske gratis - tilmelding til Otto Lundgaard: nol@km.dk eller med sms til: 40332127.

Studiekreds - Johannesevangeliet

Henover efterår og vinter vil vi læse og diskutere det spændende 4. evangelium: Johannes evangeliet. I studiekredsen er der plads til berigende samtaler, masser af spørgsmål og ikke mindst at vi sammen bliver klogere på et af Bibelens mest fascinerende skrifter.

Tid og sted: Fredagene 5/10, 19/10, 2/11, 16/11, 4/1 og 16/1 i Klostermarkskirken

Kontakt sognepræst Janne Meibom for mere information og tilmelding (jame@km.dk / 51 21 33 27)

Strikkecaféen

Første tirsdag i måneden kl. 10 - 12, Klostermarkskirken

Strikkecaféen blev grundlagt for at strikke dåbsklude som gave til kirkernes dåbsbørn. Det gør vi stadig, men vi strikker også mange andre ting, der sælges til fordel for udsatte familier i sognet. Medbring gerne selv pinde/hæklenåle str. 2,5-3. Vi har garnet.

Ud over at strikke på livet løs og snakke om håndarbejdet, så er der også altid tid til en kop kaffe.

Vil du være med eller vide mere så tøv ikke med at kontakte Ulla: 25 82 90 58 / ullakristen@gmail.com