Studiekredse, værksteder m.m

I  Ringsted Sogn er der rig mulighed for at deltage aktivt, sætte sit præg på debatten og gå i dybden med troen og de eksistentielle spørgsmål ved at deltage i nogle af vores studiekredse eller værksteder.

Ca. en gang om måneden holder vi bl.a. også kirkefrokost efter gudstjenesten i Sct. Bendts Kirke. Her er et af formålene, at vi får talt om gudstjenesten og prædikenen sammen med dagens præst. Vi får en god debat og så er det også ganske hyggeligt!

Strikkecaféen

Første tirsdag i måneden kl. 10 - 12, Klostermarkskirken

Strikkecaféen blev grundlagt for at strikke dåbsklude som gave til kirkernes dåbsbørn. Det gør vi stadig, men vi strikker også mange andre ting, der sælges til fordel for udsatte familier i sognet. Medbring gerne selv pinde/hæklenåle str. 2,5-3. Vi har garnet.

Ud over at strikke på livet løs og snakke om håndarbejdet, så er der også altid tid til en kop kaffe.

Vil du være med eller vide mere så tøv ikke med at kontakte Ulla: 25 82 90 58 / ullakristen@gmail.com