Ann E. Knudsen besøgte Sognegården og fortalte om hvordan man overlever med en teenager i huset, det var bl.a. populært blandet mange konfirmand forældre.

Sogneaftner

I løbet af året arrangerer aktivitetsudvalget forskellige foredragsaftener og lignende i Sognegården og Klostermarkskirken. Her samles vi om et spændende emne, og der er altid tid til at stille spørgsmål og tale sammen over en kop kaffe.

Igennem årene har vi haft utrolig mange spændende foredragsholdere på besøg, der i deres emner har spændt vidt f.eks. kan nævnes: Herbert Pundik - "Den danske undtagelse", Charlotte Rørth "Jeg mødte Jesus", Søren Ulrik Thomsen - med digtoplæsning, Jørgen Carlsen - "Det etiske rod" og Michael Rohde - om drømme.

Det er oftest gratis at deltage, men man opfordres - som betaling for kaffen - til at give et bidrag til sognets menighedspleje.

Tjek kirkesiden og kalenderen, for at læse nærmere om den næste sogneaften.

Til tirsdagstræffene er der gennem årene blevet fortalt om stort set alt mellem himmel og jord. Vi har hørt om forfattere, skuespillere, træer, jernbaner og afsidesliggende øer!

Tirsdagstræf

Tirsdag eftermiddag kl. 14-16

Ved Tirsdagstræf samles vi i Klostermarkskirkens ene konfirmandlokale, vi synger en sang, drikker en kop kaffe eller to og hører et spændende foredrag eller fortælling. Tirsdagstræf er ensbetydende med en hyggelig eftermiddag, hvor der er lidt at tænke over og tage med hjem og ikke mindst er tid til hyggeligt samvær.

Tirsdagstræf holder sommerpause fra midt maj til september, men ellers er der træf næsten hver tirsdag.

Det er gratis at deltage, men man opfordres til at give et lille bidrag til sognets menighedspleje.

Sangcafé

Her nyder vi en hyggelig formiddag sammen, hvor der synges og fortælles om sange, salmer, komponister og forfattere. Sangcafeen bestyres af en af organisterne evt. i samarbejde med en præst. Nye og gamle, kendte og ukendte sange og salmer - vi tager det hele med i fællessangen, og der er god mulighed for at få udvidet sit repertoire.

Undervejs drikker vi formiddagskaffe, tager en bid brød, lader snakken gå og lader os berige af fortællingerne bag meget af det, vi synger.

Tid & sted: 8 tirsdage om året kl. 9.30-11 på skift i Sognegården og Klostermarkskirken

Datoer - efterår 2018

Tirsdag den 28. august - Klostermarkskirken