Du er her: 

Vil du synge i kor?

Ringsted Sogns Spirekor (0.-3. klasse)

Gratis kortilbud for de yngste skolebørn i 0.-3. klasse. Spirekoret vil gennem leg og bevægelse styrke og udfordre børnenes sangstemmer på en naturlig og intuitiv måde, hvor kanonsang og solfa-stemmer lynhurtigt skaber den flerstemmighed, der er så dejlig ved at synge i kor. Rytmeøvelser på og med kroppen og nodelæsning er også en integreret del af undervisningen. Det lyder måske avanceret, men det er sjovt og går som en leg. Det eneste der kræves er engagement fra børn og forældre - og fremmøde hver gang. 

Tilmelding hos organist Karina Agerbo: karina@agerbo.eu/ 2837 6932

Tid & sted: Spirekoret øver onsdage kl. 14.30-15.30 i Sognegården, Klostervænget 2A 

Sæsonstart onsdag d. 28. august 2019

 

Ringsted Sogns Ungdomskor (4.-9. kl.)

Koret bygger videre på principperne i Spirekoret og udfordrer med nodelære og mere avanceret repertoire. Der synges musik i forskellige genrer; det kan være danske og udenlandske sange og salmer - gamle såvel som nye i både rytmisk og klassisk tonesprog og både musik med og uden kirkeligt indhold. Det vigtigste er, at udbygge koristernes evne til at lytte og indgå i en sammenhæng samtidig med, at de bliver i stand til at holde en selvstændig stemme. Flerstemmighed er det sjoveste ved korsang! 

Koret tager på stævner og synger til koncerter og gudstjenester - OG har det selvfølgelig rigtigt hyggeligt sammen. Undervisningen er gratis.

Tilmelding hos organist Karina Agerbo: karina@agerbo.eu / 2837 6932.

Tid & sted: Koret øver onsdag kl. 15.30-16.45  i Sognegården, Klostervænget 2A 

Sæsonstart onsdag d. 21. august 2019 (ugen før Spirekoret)

 

Klostersangerne

Klostermarkskirkens frivillige menighedskor, der deltager på skift i alle kirkens gudstjenester. Desuden medvirker hele koret ved et par sogneaftener og koncerter om året. Nodekendskab er en fordel, men bestemt ingen betingelse. Alle, der har lyst til at synge og som gerne vil lære salmer, er velkomne. 

Tilmelding hos organist Karina Agerbo: karina@agerbo.eu / 2837 6932

Tid & sted: Koret øver hver anden tirsdag kl. 16.15 - 17.45 i Klostermarkskirken.

Sæsonstart tirsdag d. 13. august 2019

Spirekor forår 2019
Ungdomskor forår 2019