Du er her:

Sct. Bendts Kirkes Kor

Lørdag den 2. december kl. 12.30 - Sct. Bendts Kirke

Sct. Bendts Kirkes Kor opfører traditionen tro deres julekoncert ldet af Jens Henrik Petersen. Kom og hør de gamle klassiske julehits med nye tiltag i super korstil!

Gratis adgang.

Vi synger julen ind

Onsdag den 6. december kl. 19.30 - Klostermarkskirken

Festlig julemusik, masser af fællessang og en god julefortælling - det er opskriften på at komme i den rette julestemning. Klostersangerne og Blokfløjteensemblet medvirker og vil gøre alt for at tænde den musikalske juleglød.

Händels Messias

Søndag den 10. december kl. 15 - Sct. Bendts Kirke

Kom i julestemning når G.F. Händels fantastiske oratorium "Messias" bliver opført i Sct. Bendts Kirke i uddrag. Blandt solisterne høres Jan Lund, tenor, og Elsebeth Dreisig, sopran, i koret medvirker sangere fra Sct. Bendts Kirkes Kor og kammerkoret Vox Absona, og i orkesteret musikere fra Det kongelige Kapel - alt sammen ledet af Jens Henrik Petersen.
Billetter til 125 kr. kan købes i forsalg på kirkekontoret (fra den 1. september) og i døren på selve dagen. Dørene åbnes kl. 14.30.

Lucia

Onsdag den 13. december kl. 17 - Sct. Bendts Kirke

Gå ikke glip af det stemningsfulde luciaoptog med Ringsted Sogns Børne- og Ungdomskor.

Koncerter

I løbet af året er der i kirkerne et meget varieret koncertprogram. Sognets organister arrangerer mange koncerter og spiller også selv ved nogle af dem. Derudover er der mange eksterne arrangører som f.eks. Ringsted Musikskole, Ringsted Gymnasium, Lions og lokale kor.

I Sct. Bendts kirke er der som regel minikoncert hver den første lørdag i måneden kl. 12.30 (undtagen juli og august), der er gratis adgang til alle minikoncerter. Desuden er sognet arrangør af typisk én større koncert i kirken om året som f.eks. Händels Messias.

I Klostermarkskirken er der et rigt og varieret koncertprogram.

Desuden henvises til provstiets hjemmeside www.ringstedsoroe.dk hvor man kan finde koncertfolder med kirkekoncerter i hele provstiet.