Du er her:

Lørdagsmartinéen

Lørdag den 3. februar kl. 12.30 - Sct. Bendts Kirke

Orgelkoncert med professor Hans Fagius, Sverige. Gratis adgang.

Trækfglene

Tirsdag den 6. februar kl. 19.30 - Klostermarkskirken

En naturkoncert med sang og guitar. Jesper Lund Jakobsen fremfører egne fortolkninger af St. St. Blichers digte suppleret med fortællinger om mennesket. Gratis adgang.

Koncerter

I løbet af året er der i kirkerne et meget varieret koncertprogram. Sognets organister arrangerer mange koncerter og spiller også selv ved nogle af dem. Derudover er der mange eksterne arrangører som f.eks. Ringsted Musikskole, Ringsted Gymnasium, Lions og lokale kor.

I Sct. Bendts kirke er der som regel minikoncert hver den første lørdag i måneden kl. 12.30 (undtagen juli og august), der er gratis adgang til alle minikoncerter. Desuden er sognet arrangør af typisk én større koncert i kirken om året som f.eks. Händels Messias.

I Klostermarkskirken er der et rigt og varieret koncertprogram.

Desuden henvises til provstiets hjemmeside www.ringstedsoroe.dk hvor man kan finde koncertfolder med kirkekoncerter i hele provstiet.