Du er her:

Lørdagsmatinéen: Klaverkoncert med David Munk-Nielsen

Lørdag den 5. maj kl. 12.30, Sct. Bendts Kirke

David Munk-Nielsen (1998) begyndte at spille klaver som 5-årig og havde sin første offentlige optræden året efter. Han er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og har studeret hos bl.a. Anne Øland, Jakob Bahr Søren Rastogi. Han har modtaget en række priser og deltaget i en række konkurrencer i ind- og udland.

Gratis adgang.

Lørdagsmatinéen: Jazzkoncert

Lørdag den 2. juni kl. 12.30, Sct. Bendts Kirke

Spændende duo-samarbejdet mellem pianist og komponist Thomas Clausen og den brasilianske saxofon & fløjte-virtuos Carlos Malta.

Gratis adgang.

Koncerter

I løbet af året er der i kirkerne et meget varieret koncertprogram. Sognets organister arrangerer mange koncerter og spiller også selv ved nogle af dem. Derudover er der mange eksterne arrangører som f.eks. Ringsted Musikskole, Ringsted Gymnasium, Lions og lokale kor.

I Sct. Bendts kirke er der som regel koncert hver den første lørdag i måneden kl. 12.30 - under navnet Lørdagsmatinéen (undtagen juli og august), der er gratis adgang. Desuden er sognet arrangør af typisk én større koncert i kirken om året som f.eks. Händels Messias.

I Klostermarkskirken er der et rigt og varieret koncertprogram.

Desuden henvises til provstiets hjemmeside www.ringstedsoroe.dk hvor man kan finde koncertfolder med kirkekoncerter i hele provstiet.