Kan du lide at synge?

Spirekor 

Et gratis kortilbud for de yngste skolebørn i 0.-3. klasse. Spirekoret vil gennem leg og bevægelse styrke og udfordre børnenes sangstemmer på en naturlig og intuitiv måde, hvor kanonsang og solfa-stemmer lynhurtigt skaber den flerstemmighed, der er så dejlig ved at synge i kor. Rytmeøvelser på og med kroppen og nodelæsning er også en integreret del af undervisningen. Det lyder måske avanceret, men det er sjovt og går som en leg. Det eneste der kræves er engagement fra børn og forældre - og fremmøde hver gang.
NB! For børn på Valdemarskolen og Dagmarskolen er der mulighed for at blive hentet på skolen og fulgt tilbage igen efter aftale.

Tid og sted: Onsdage kl. 14.30-15.30 i Sognegårdens konfirmandlokale.

Vi vender tilbage med startdato med mere her på siden, når planerne for 2. halvår 2019 er klar.


Ungdomskor

Koret bygger videre på principperne i Spirekoret og er for elever i 4.-8. klasse. Vi synger musik i forskellige genrer; det kan være danske og udenlandske sange og salmer - gamle såvel som nye i både rytmisk og klassisk tonesprog og både musik med og uden kirkeligt indhold. Det vigtigste er, at udbygge koristernes evne til at lytte og indgå i en sammenhæng samtidig med at de bliver i stand til at holde en selvstændig stemme. Flerstemmighed er det sjoveste ved korsang!

Tid og sted: Onsdage kl. 15.45-17.00 i Sognegårdens konfirmandlokale.

Åbent hus onsdag den 29. august og sæsonstart onsdag den 12. september

 

For tilmelding og flere oplysninger kontakt da korenes leder: Karina Agerbo tlf. 2837 6932 / karina@agerbo.eu

Der er 25 pladser i hver kor - herefter oprettes venteliste.