Babysalmesang

Babysalmesang holder sommerferie. Så snart vi har en opstartsdato for efteråret 2019, bliver det annonceret her på hjemmesiden.

Hver tirsdag kl. 10.30 - 12 i Sognegården, Klostervænget 2A, Ringsted

Der er masser af musik og sang, når der er babysalmesang i Sognegården. Her synger vi sammen kendte og mindre kendte salmer og børnesange. Sangene ledsages af leg med sæbebobler, balloner, små fagter og dans i  mors eller fars favn.

Alt dette er med til at udvikle det lille barn. Det er trygt og godt for barnet at høre forældrenes stemmer og de mange små lege og bevægelser udvikler børnenes motorik.

Babysalmesang ledes af kirkens sognemedhjælper Kitzi Lindberg. Det kræver ikke tilmelding at være med, man kan bare møde op, og få en hyggelig stund med sit barn og andre forældre med små børn, for der er også altid tid til at snakke og hygge.

Sognemedhjælper Kitzi Lindberg fortæller

"Jeg har arbejdet med babysalmesang i Ringsted sogn i ca. 10 år. Og jeg er stadig lige begejstret for det. Det er skønt at se babyer på 3 mdr. lyse op i smil, når de hører I Østen stiger solen op, eller mærke glæden i babyer, der rokker med på salmesangen alt imens de ser en paraply snurre rundt.  Babysalmesang rører ved babyernes følelser på en god måde. Det ses tydeligt, at de nyder det intense samvær med deres mor eller far, når de bliver krammet og holdt om i takt til sang og musik."