OM SOGNETS KIRKER

Ringsted Sogn er ét sogn med to kirker. I centrum af byen ligger Sct. Bendts Kirke, Danmarks ældste kongelige gravkirke. Kirken er en stor og smuk romansk middelalderkirke med en lang historie. I byens sydlige del ligger Klostermarkskirken, der stod færdig i 1992 - en moderne lys kirke med et enkelt kirkerum bygget sammen med kirkens øvrige lokaler - en kirke der er designet til mange forskellige aktiviteter med vægt på fællesskab.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om kirkerne, deres historie og inventar samt læse om kirkegården.

Men for rigtig at opleve kirkerne og kirkegården bør man naturligvis komme forbi!

Sct. Bendts Kirkes åbningstider:

Alle ugens dage kl. 10-13

I sommerperioden 1. maj til 31. august er kirken åben kl. 10 - 16.

Kirken vil være lukket under kirkeligehandlinger m.m. Grupper bør derfor altid kontakte kirken før et besøg for at sikre sig, at de kan komme ind.

Adresse: Sct. Bendtsgade 3, 4100 Ringsted

Tlf. 57 61 40 19

Besøg Klostermarkskirken:

Adresse: Ahorn Alle 46C, 4100 Ringsted

Tlf. 57 61 82 66

For besøg kontakt kirken eller kirkeværgen:

Finn Gøtzsche, tlf. 23 38 36 78, e-mail: chafi(at)privatmail.dk

Besøg Ringsted Kirkegård:

Adresse: Køgevej 8, 4100 Ringsted (Parkering både ved Køgevej 8 og på Rønnedevej)

Sct. Bendts kirke fra 1170
Klostermarkskirken fra 1992